Ποιοί είμαστε

Στην ερώτηση αυτή, θα απαντούσαμε, οτι είμαστε απ’ αυτούς που σέβονται, μαγεύονται και αγαπάνε βαθιά ό,τι ζεί και αναπνέει μέσα στην άγρια φύση! Η απόφαση διαβίωσης στο γεννέτηρο χωριό μας, Σιδηρόνερο Δράμας, αλλά και δραστηριοποίησης μας λόγω φυσικών καταστημάτων, μας οδήγησε στο να ανακαλύψουμε τον πόλο έλξης μας, τα άγρια μανιτάρια.

SIDIRONERO MUSHROOMS LAND

Η δημιουργία του Sidironero Mushrooms Land, είναι τρόπος ζωής και προσωπικής φιλοσοφίας, ενός απόλυτα φυσικού προϊόντος, του άγριου μανιταριού.

Στην ερώτηση αυτή, θα απαντούσαμε, οτι είμαστε απ’ αυτούς που σέβονται, μαγεύονται και αγαπάνε βαθιά ότι ζεί και αναπνέει μέσα στην άγρια φύση! Η απόφαση διαβίωσης στο γεννέτηρο χωριό μας, Σιδηρόνερο Δράμας, αλλα και δραστηριοποίησης μας λόγω φυσικών καταστημάτων, μας οδήγησε στο να ανακαλύψουμε τον πόλο έλξης μας, τα άγρια μανιτάρια.

Η δημιουργία του Sidironero Mushrooms Land, είναι τρόπος ζωής και προσωπικής φιλοσοφίας, ενός απόλυτα φυσικού προϊόντος, του άγριου μανιταριού. Απο το 2009, η αγάπη για τα μανιτάρια, οι γνώσεις, η κατάρτιση, τα μανιταροταξίδια και η καθημερινή εξόρμηση στα δάση μας, διετέλεσαν στην δημιουργία του brand μας, Sidironero Mushrooms Land.

Στο Sidironero Mushrooms Land δεν γνωρίζουμε απλώς το άγριο μανιτάρι, αλλά προσπαθούμε να φτιάξουμε λίγο-λίγο μια άλλη νοοτροπία για την διατροφή, την ευλογία της ανοιχτής φύσης, μέσα απο τις αρχές της απλής και ορθολογικής ζωής. Είναι ώρα να επιστρέψουμε στην φύση και στην ιερότητα της!

Natura est deus in rebus / Η φύση είναι ο Θεός μέσα στα πράγματα